Atlas projects and see if in your organisation you have 'MDB_EDU'

Incorrect solution 2/2

Please review your Atlas projects and see if in your organisation you have ‘MDB_EDU’, if not please create it. If you lack permissions, we recommend using a free email account and creating a different Atlas account where you have administrator privileges. - yts0szxhuvhf - 2023-11-12T01:38:29.181789+00:00

1 Like

Hi Shashi,

If you are still having an issue, please reach out to the MongoDB University team for assistance by sending an email to learn@mongodb.com. Include a description of the issue and the lab in which it is occuring.

Thank you,

Davenson Lombard

I have the same problem, was anyone able to solve it?

Hi all,

There was a bug with the software we use to authenticate to Atlas where in rare cases, specifically where the organizations for a user weren’t returned a panic would be raised (this is what you saw in your terminal). The latest version of that software (https://www.mongodb.com/docs/atlas/cli/stable/atlas-cli-changelog/#atlas-cli-1.13.0) is now running in our labs so your issue is now resolved.

Please try the lab again and let us know if you encounter any further issues.

Thanks,

Davenson Lombard

Hi all,

I am having same problem.

Please review your Atlas projects and see if in your organisation you have ‘MDB_EDU’, if not please create it. If you lack permissions, we recommend using a free email account and creating a different Atlas account where you have administrator privileges. - qy6xdqhjkjmk - 2023-12-04T07:44:23.265214+00:00

update: It’s now working!

I seem to be getting the same panic error when trying to load MDE_EDU.

I’m getting this error for both labs I’ve tried.

I was able to fix it by creating the MDB_EDU manually in Atlas prior to doing the lab.

image

Be sure to set the username and password according to the prerequisites also.

1 Like

Thank you so much for this workaround!

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.