Validator M320 not working

Hi ,

I ran the exe file for Windows but seems it is not running fine for me.
I am not getting error while running the .exe

but when I am trying to check the version it is giving me error

‘validate_m320’ is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

Please help not sure where I am going wrong.

Regards
Anindya

A screenshot is better in this scenario.

Hi @ANINDYA_39578,

Please share the exact command you are trying to run.

Kanika

Hi All,

Step 1 : Downloaded Download Windows 64bit Validator

Step 2 : Run the exe , it flashes but doesn’t do anything further .
I have partial admin right and also took help of my companies admin team install same issue both time

Step 3: Ensure you have this specific version:
validate_m320 --version

Error :
image

Is there a way to use the validator tool online ?

Regards
Anindya

Where in the instructions does it say you should do this?

I was just checking if the installation is completed.

Ok. The validation tool is just a script that has been compiled into a standalone executable. It doesn’t get installed.

Thanks so what should we be expecting after running the .exe for me it just flashes and closes
Apologies if the question is too silly

You’re not expected to double click it. You execute it in a terminal window. Have you watched this lecture?
image

Thanks 007_jb i figure out what i was doing wrong
as was with .exe extension I was expecting it to install something thanks a lot for the explanation
You made my day :slight_smile:

:slightly_smiling_face: :+1: