Mongo pods not coming up in quorum

Hi,
I am deploying Mongo version 5.0.14-debian-11-r27 through Bitnami charts on Azure Private cluster and see the following error during pod startup: The --host argument contains an invalid character: $

Advertised Hostname: $(MY_POD_NAME).$(K8S_SERVICE_NAME)
Advertised Service: pxc-backup-mongodb-headless
realpath: /bitnami/mongodb/data/db: No such file or directory
Data dir empty, checking if the replica set already exists
mongoList: pxc-backup-mongodb-0.pxc-backup-mongodb-headless:27017,pxc-backup-mongodb-1.pxc-backup-mongodb-headless:27017,pxc-backup-mongodb-2.pxc-backup-mongodb-headless:27017
MongoNetworkError: getaddrinfo ENOTFOUND pxc-backup-mongodb-1.pxc-backup-mongodb-headless
Pod name matches initial primary pod name, configuring node as a primary
mongodb 16:48:02.24
mongodb 16:48:02.24 Welcome to the Bitnami mongodb container
mongodb 16:48:02.24 Subscribe to project updates by watching https://github.com/bitnami/containers
mongodb 16:48:02.24 Submit issues and feature requests at https://github.com/bitnami/containers/issues
mongodb 16:48:02.25
mongodb 16:48:02.25 INFO  ==> ** Starting MongoDB setup **
mongodb 16:48:02.26 INFO  ==> Validating settings in MONGODB_* env vars...
mongodb 16:48:02.31 INFO  ==> Initializing MongoDB...
mongodb 16:48:02.33 INFO  ==> Deploying MongoDB from scratch...
MongoshInvalidInputError: [COMMON-10001] The --host argument contains an invalid character: $
MongoshInvalidInputError: [COMMON-10001] The --host argument contains an invalid character: $
MongoshInvalidInputError: [COMMON-10001] The --host argument contains an invalid character: $
MongoshInvalidInputError: [COMMON-10001] The --host argument contains an invalid character: $
MongoshInvalidInputError: [COMMON-10001] The --host argument contains an invalid character: $
MongoshInvalidInputError: [COMMON-10001] The --host argument contains an invalid character: $
MongoshInvalidInputError: [COMMON-10001] The --host argument contains an invalid character: $
MongoshInvalidInputError: [COMMON-10001] The --host argument contains an invalid character: $
MongoshInvalidInputError: [COMMON-10001] The --host argument contains an invalid character: $
MongoshInvalidInputError: [COMMON-10001] The --host argument contains an invalid character: $
MongoshInvalidInputError: [COMMON-10001] The --host argument contains an invalid character: $
MongoshInvalidInputError: [COMMON-10001] The --host argument contains an invalid character: $

Can you point me to any pointers what could be causing the issue?

-Prashanth