Incorrect number of documents imported - make sure you import the entire dataset

Please help with the Lab validation error
I am working on
Chapter 3: Sharding — Lab - Shard a Collection

vagrant@m103:~$ mongo --port 26000 --username m103-admin --password m103-pass --authenticationDatabase admin

MongoDB shell version v3.6.17
connecting to: mongodb://127.0.0.1:26000/?authSource=admin&gssapiServiceName=mongodb
Implicit session: session { “id” : UUID(“e939f7ed-ce1f-4b45-93d3-c46e4524a255”) }
MongoDB server version: 3.6.17

MongoDB Enterprise mongos> use m103
switched to db m103
MongoDB Enterprise mongos> db.products.count()
516784

MongoDB Enterprise mongos> sh.enableSharding(“m103”)
{
“ok” : 1,
“operationTime” : Timestamp(1584072926, 2),
“$clusterTime” : {
“clusterTime” : Timestamp(1584072926, 2),
“signature” : {
“hash” : BinData(0,“UHgE7Nq4I1bMQNzfzGt5agcBsuk=”),
“keyId” : NumberLong(“6802953439216140314”)
}
}
}

MongoDB Enterprise mongos> use m103
switched to db m103
MongoDB Enterprise mongos> db.products.createIndex({“sku”: 1})
{
“raw” : {
“m103-repl/192.168.103.100:27001,m103:27002,m103:27003” : {
“createdCollectionAutomatically” : false,
“numIndexesBefore” : 1,
“numIndexesAfter” : 2,
“ok” : 1
}
},
“ok” : 1,
“operationTime” : Timestamp(1584077388, 1),
“$clusterTime” : {
“clusterTime” : Timestamp(1584077388, 1),
“signature” : {
“hash” : BinData(0,“cTWHkNJIuR0uqUA1HnFJ9ny2fys=”),
“keyId” : NumberLong(“6802953439216140314”)
}
}
}
MongoDB Enterprise mongos> db.adminCommand( { shardCollection: “m103.products”, key: { sku: 1 } } )
{
“collectionsharded” : “m103.products”,
“collectionUUID” : UUID(“ccb5f58f-6032-4cf2-bd6f-3ad8990f262e”),
“ok” : 1,
“operationTime” : Timestamp(1584077613, 10),
“$clusterTime” : {
“clusterTime” : Timestamp(1584077613, 10),
“signature” : {
“hash” : BinData(0,“yEOc1f+qpKA5fsHC5Aj86CcyMWA=”),
“keyId” : NumberLong(“6802953439216140314”)
}
}
}

MongoDB Enterprise mongos> exit
bye
vagrant@m103:~$ validate_lab_shard_collection

Incorrect number of documents imported - make sure you import the entire
dataset.
vagrant@m103:~$

Hi @Subba_17461,

This is a known issue. Please have a look at this post.

~ Shubham

Thanks for the reply.
When i ran the same command now, it worked.

vagrant@m103:~$ validate_lab_shard_collection
Congratulations, you got it right! Here’s your validation code: