Error bringing vagrant up

Hello im having issues bringing Vagrant up. This is on Windows 10 and Virtual Box version 6.0.24. Would greatly appreciate any assistance. Thank you

c:\m312-vagrant-env>vagrant up

Bringing machine ‘m312’ up with ‘virtualbox’ provider…
==> m312: Clearing any previously set forwarded ports…
==> m312: Clearing any previously set network interfaces…
==> m312: Preparing network interfaces based on configuration…
m312: Adapter 1: nat
m312: Adapter 2: hostonly
==> m312: Forwarding ports…
m312: 30000 (guest) => 30000 (host) (adapter 1)
m312: 30001 (guest) => 30001 (host) (adapter 1)
m312: 30002 (guest) => 30002 (host) (adapter 1)
m312: 22 (guest) => 2222 (host) (adapter 1)
==> m312: Running ‘pre-boot’ VM customizations…
==> m312: Booting VM…
There was an error while executing VBoxManage, a CLI used by Vagrant
for controlling VirtualBox. The command and stderr is shown below.

Command: [“startvm”, “3495f7f4-efd6-450f-954c-41cbf1924f1e”, “–type”, “headless”]

Stderr: VBoxManage.exe: error: Call to WHvSetupPartition failed: ERROR_SUCCESS (Last=0xc000000d/87) (VERR_NEM_VM_CREATE_FAILED)
VBoxManage.exe: error: Details: code E_FAIL (0x80004005), component ConsoleWrap, interface IConsole

Have you disabled hyper-v and enabled virtualization?

Vagrant up –provision fails

Thank you very much, it was the suggestions in the video Fix: VirtualBox VMSetError: Call to WHvSetupPartition failed: ERROR_SUCCESS (Last=0xc000000d/87) - YouTube in the linked thread that solved it. I appreciate your help

This topic was automatically closed 5 days after the last reply. New replies are no longer allowed.